Forlaget desAHJn  
 

Om forlaget

Forlaget desAHJn har som hovedformål at udgive publikationer med et indhold præget af mine interesser. En af disse er indsamling af viden om og dokumentation af den by, hvor jeg voksede op, stationsbyen Jyderup på Vestsjælland, og dens historie.
Denne interesse er resulteret i en række lokalhistoriske bøger. Blandt disse Stationsbyen Jyderup - et signalement med tilbageblik til tiden før og årsskriftet Jyderup-bogen.
Jeg er født i 1948 og uddannet Bibliotekar DB. Som sådan arbejdede jeg igennem 18 år, indtil jeg gik over i uddannelsessektoren. Først tilknyttet Kalundborg Daghøjskole AOF og derefter igennem 12 år som underviser og vejleder i dansk/fortælling og IT på Slagelse Pædagogseminarium.
Igennem en stor del af mit liv har jeg også beskæftiget mig med tegneserier og har skrevet en del bøger indenfor emnet. Samtidig har jeg undervist i tegneseriernes historie og udtryk på Danmarks Biblioteksskole og Danmarks Lærerhøjskole, og etablerede i 1993 Tegneseriemuseet i Danmark, hvis samlinger nu er indgået i Storm P. Museet. Læs mere her!
Som resultat heraf udgiver forlaget også bøger om tegneserier og tegnere samt albums med samlinger af  "glemte" tegneserier.
I forlængelse af bogprojekterne har jeg tilrettelagt og holdt en række foredrag. Disse og tidligere, stadig aktuelle foredrag indgår også i forlagets tilbudskatalog.
Samtidig påtager jeg mig redaktionelle opgaver - herunder tilrettelæggelse og layout af bøger samt af pjecer og andet PR-materiale.

Anders Hjorth-Jørgensen

Anders Hjorth-Jørgensen: C.V.

 
Fjorddalsvej 3, 4400 Kalundborg
tlf. 26 23 32 20, e-mail:
desahjn@mail.dk
 
 

HOME

 
Udgivelser
Redaktion
Dialog
Køb
Kontakt
Begivenheder
Foredrag
Links
 
 
 
 
Design & tekst:
 
© 2016 by Anders Hjorth-Jørgensen